Friptura de miel la punga

de Constelatialeu in Oaie, 28 Iun 2014 | 9572 vizualizari

 

Din categoria,mananc si eu niste costite,am prestat o'' fripturision'' delicioasa.....

 

INGREDIENTE

  • cca 2 kg carne miel ( coaste si pulpa)
  • condimente pentru miel
  • usturoi crud
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel la punga:

Mai intai pregatim carnea,o spalam,absorbim apa cu un servet,apoi facem mici crestaturi in carne si bagam catei de usturoi.

Ungem pe toate partile cu ulei si apoi imbracam in condimente.Asezam carnea in punga ,legam capetele si lasam la frigider peste noapte.A doua zi asezam carnea intr-un vas de yena ,cu o frigaruie gaurim punga din loc in loc  si  dam  vasul la cuptor cu focul mic,cca 3 ore.

Apoi servim cu diverse garnituri,eu am avut orez cu legume si ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel din Bihor