Friptura de miel la punga

de Constelatialeu in Oaie, 28 Iun 2014 | 3099 vizualizari

 

Din categoria,mananc si eu niste costite,am prestat o'' fripturision'' delicioasa.....

 

INGREDIENTE

  • cca 2 kg carne miel ( coaste si pulpa)
  • condimente pentru miel
  • usturoi crud
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel la punga:

Mai intai pregatim carnea,o spalam,absorbim apa cu un servet,apoi facem mici crestaturi in carne si bagam catei de usturoi.


Ungem pe toate partile cu ulei si apoi imbracam in condimente.Asezam carnea in punga ,legam capetele si lasam la frigider peste noapte.A doua zi asezam carnea intr-un vas de yena ,cu o frigaruie gaurim punga din loc in loc si dam vasul la cuptor cu focul mic,cca 3 ore.


Apoi servim cu diverse garnituri,eu am avut orez cu legume si ciuperci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la punga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Luckycake 1

29.06.2014, 11:00

super arata !

MOKUSKA 1

29.06.2014, 11:37

Foarte buna arata minunat de rumen!

MotanLaOale 1

30.06.2014, 21:02

buna buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel