Friptura de porc cu crusta de verdeata

de ama in Porc, 15 Ian 2010 | 5737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata spata de porc
  • 1 pahar de patrunjel verde
  • 1 lingurita cimbru
  • 2 lingurite rozmarin
  • 1/4 cana ceapa verde tocata
  • 1/2 cana faina de malai
  • ulei
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu crusta de verdeata:

Toate condimentele verzi se pun intr-un robot si se amesteca bine, pana se formeaza o pasta. Porcul se trece alternativ prin pasta din verdeata si malai si se prajeste intr-o tigaie.



Reteta initiala prezenta o friptura mult mai in sange decat am facut eu. Pentru ca nu sunt un mare admirator al carnii crude, dupa ce am prajit friptura si am facut coaja crocanta, am dat un pic carnea la cuptor sa se patrunda mai bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu crusta de verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Teo 1

16.01.2010, 23:11

ARE MULTA VERDEATA si asta imi place....si carnea bineinteles!

Irina 1

19.01.2010, 18:49

Arata foarte bine!

rivka 1

22.01.2010, 11:22

nu-mi sta in fire sa fiu gica contra mai ales pe internet, da poza arata bine dar sincer nu mi se pare o idee prea buna sa mananci carne de porc in sange mai ales in romania, eu una sigur nu as gusta ...ai dat-o la cuptor dar in ultima poza se vede sangele inca ...cam....periculos.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Porc cu miere la cuptor