Friptura de porc cu usturoi

de Sidy in Porc, 21 Dec 2010 | 6054 vizualizari

 

Aceasta friptura este cea mai buna cand este facuta din porc proaspat taiat...de cateva minute....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc putin mai grasa si cat mai proaspata
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • doua linguri ulei ( cu untura e si mai gustoasa)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu usturoi:

Carnea se taie bucati mai maricele si se condimenteaza cu sare si piper.In cratita in care o v-om praji adaugam uleiul si apoi carnea condimentata.

Dupa ce se prajeste putin pe toate partile ,adaugam o cana cu apa si acoperim cratita .
Lasam sa fiarba putin pina scade toata apa si apoi prajim carnea in untura lasata. Prajim pe toate partile si adaugam si usturoiul presat.
Friptura se serveste cu cartofi piure si cu salata sau muraturi.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tochitura dobrogeana