Friptura de porc la cuptor

de scortisoara in Porc, 12 Iun 2013 | 2009 vizualizari

 

Cel mai copios pranz pe care l-am avut saptamana asta:)

 

INGREDIENTE

  • o bucata de pulpa de porc, de ce marime doriti
  • ulei
  • ustoroi - 4 catei
  • curry
  • boia iute
  • piper negru
  • sare
  • oregano
  • un pahar vin rosu
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor:

Cu o seara inainte de a gati carnea o punem la marinat. Ii facem niste cute in care bagam jumatati de catei de usturoi, iar apoi o "imbracam" bine in amestecul de curry, sare , boia , piper si oregano. Punem carnea intr-un castron si deasupra turnam paharul cu vin. Acoperim si dam la frigider pana a doua zi.


Cand trebuie sa gatim carnea, o scoatem din marinata si o ungem cu ulei pe toate partile. O invelim in hartie de copt si o punem intr-o tava. Se coace timp de aproximativ 2 ore la foc mediu in cuptorul incins. Dupa o ora jumatate se desface hartia de copt astfel incat sa ramana descoperita carnea. Asa o sa prinda o crusta crocanta in restul timp de coacere.


Eu am servit cu orez cu curry si salata de rosii cu avocado.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

scortisoara 1

22.06.2013, 22:49

Multumesc Claudia!

babi5 1

15.12.2013, 14:25

T I M E A 1

16.02.2014, 17:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc rumenit la cuptor