Chifteluţe cu mărar garnisite cu piure şi salată de sfeclă

de Dana_Retetegg in Porc, 1 Dec 2010 | 2645 vizualizari

 

Chiftelutele cu marar au o aroma deosebita si un gust foarte bun. Servite alaturi de un piure de cartofi cremos si de o salata foarte sanatoasa de sfecla si morcov sunt un fel principal gustos si consistent.

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftele:
  • 500 gr carne de porc,
  • 200 gr carne de manzat,
  • 4 catei de usturoi,
  • o legatura de marar,
  • sare,
  • piper,
  • 3 felii de paine,
  • 1 ou,
  • ulei pt prajit.
  • Pentru piure:
  • 5 cartofi,
  • 50 gr unt,
  • 50 gr lapte,
  • sare.
  • Pentru salata:
  • 1 sfecla rosie,
  • 1 morcov,
  • ulei,
  • otet,
  • sare.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe cu mărar garnisite cu piure şi salată de sfeclă:

Am tocat carnea de porc, de manzat si usturoiul. Le-am amestecat cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine, sarea, piperul, oul si mararul tocat fin. Am format cu mana chiftelutele si le-am prajit in ulei. Le-am scos pe un servetel.



Cartofii curatati si taiati cuburi i-am fiert. Apoi am scurs excesul de apa si i-am pasat. I-am amestecat cu unt, lapte si sare.



Sfecla rosie am copt-o, am curatat-o de coaja si am dat-o pe razatoare. Am ras si morcovul crud. Am amestecat salata cu putin ulei, otet si sare.



Am servit chiftelutele cu piure si salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe cu mărar garnisite cu piure şi salată de sfeclă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

eleny2010 1

02.12.2010, 14:36

imi place acest meniu imi plac kiftele si pireul f mult ,iar salata este f sanatoasa. bv 5 fur de la mn.

divainbucatarie 1

02.12.2010, 16:23

bun!

kamy 1

02.12.2010, 18:12

mai ai??5f

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Costite de porc la tigaie