Friptura de porc cu chimen si rosii in suc propriu

de Rahela Velicu in Porc, 8 Apr 2019 | 3200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 conserva de rosii in suc propriu
  • 2 linguri de ulei
  • 1/2 lingurita de chimen
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu chimen si rosii in suc propriu:

Curatam ceapa si o taiem julienne.

Calim ceapa timp de 10 minute in uleiul incins, iar la final adaugam chimenul si mai lasam inca 1 minut pe foc.

 Punem carnea intr-un vas, adaugam sosul de ceapa cu chimen, sare, piper si rosiile in suc propriu.

 Dam friptura de porc la cuptor pentru 1 ora. Intoarcem carnea din cand in cand si daca este nevoie, mai adauagam apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu chimen si rosii in suc propriu" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura mixta de porc la cuptor