Friptura de porc marinata

de luminita20_2006 in Porc, 3 Iul 2009 | 12787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 1 ceasca de smantana
  • 1 lingura de faina
  • sare
pentru marinata:
  • 1/4 l vin alb
  • 1/4 l otet
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 legatura parunjel
  • usturoi
  • foi de dain
  • 1 telina mica
  • boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc marinata:

Se fierb toata ingredientele pentru marinata, dupa care se toarna deasupra carnii si se lasa intr-un vas de preferat de pamant cca. o zi. Apoi se scoate carne si se pune intr-un vas si se da la cuptor, iar cand sa rumenit se toarna marinata deasupra ei si se lasa inca o ora. Cand e gata fripura se scaoate sosul ramas si se amesteca cu smantana , faina dupa care se lasa sa dea in clocot, dupa ceea pasta obtinuta se da printr-o sita. Friptura se serveste cu sosul obtinut.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc marinata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

luminita20_2006 1

13.12.2009, 15:48

luminita20_2006 1

13.12.2009, 17:55

ma bucur ca ti-a placut reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

O pizza de te lingi pe degete
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza acra calita cu carne de porc