Friptura de porc marinata

de luminita20_2006 in Porc, 3 Iul 2009 | 12590 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 1 ceasca de smantana
  • 1 lingura de faina
  • sare
pentru marinata:
  • 1/4 l vin alb
  • 1/4 l otet
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 legatura parunjel
  • usturoi
  • foi de dain
  • 1 telina mica
  • boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc marinata:

Se fierb toata ingredientele pentru marinata, dupa care se toarna deasupra carnii si se lasa intr-un vas de preferat de pamant cca. o zi. Apoi se scoate carne si se pune intr-un vas si se da la cuptor, iar cand sa rumenit se toarna marinata deasupra ei si se lasa inca o ora. Cand e gata fripura se scaoate sosul ramas si se amesteca cu smantana , faina dupa care se lasa sa dea in clocot, dupa ceea pasta obtinuta se da printr-o sita. Friptura se serveste cu sosul obtinut.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc marinata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

luminita20_2006 1

13.12.2009, 15:48

luminita20_2006 1

13.12.2009, 17:55

ma bucur ca ti-a placut reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Frigarui din carne de porc