Friptura de porc si garnitura de cartofi noi

de alilianaa in Porc, 23 Mai 2013 | 2986 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cotlete potrivite
  • 4 cartofi noi
  • sare, piper dupa gust
  • menta uscata
  • chimen, un varf de lingurita.
  • ulei de masline, 30 ml
  • marar verde
  • o lingurita parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc si garnitura de cartofi noi:

Carnea: a fost condimentata cu sare, piper, stropita cu ulei de masline.

Cartofii: curatati de coaja, dati cu sare, piper, menta si chimen,marar verde. Stropiti cu ulei de maline. 

Se taie ,, acordeon" se pun infividual in hartie de copt si impreuna cu carnea se pun pe gril pentru30-40 minute la foc mic. La jumatatea timpului se intoarce carnea. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

atentie la carne in timpul pregatirii, cotletul daca se usuca devine ,, nemancabil"

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc si garnitura de cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

alilianaa 1

23.05.2013, 20:08

Corect Dia, de consumat e cel mai usor si cand mai e si putin...pentru ca nu a fost foarte mult, aproape poti spune ca nici nu a fost..

Rocsi 1

23.05.2013, 21:20

Bun meniu.

alilianaa 1

23.05.2013, 22:20

Rocsi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de morcovi cu ghimbir

de Anett 1

ieri la 21:54

Faguri

ieri la 16:03

Paine cu faina integrala de secara si tarate de grau

de katty 7

ieri la 14:11

Ciuperci coapte cu verdeturi (de post)

de katty 7

ieri la 14:05

Hummus de fasole

de katty 7

ieri la 11:33

TOP
utilizatori

katty

5333 puncte

Rocsi

4428 puncte

Constelatialeu

3656 puncte

mihaelar63

3377 puncte

dantes

2307 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu ficatei in sos de rosii
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de morcovi cu ghimbir

de Anett 1

ieri la 21:54

Faguri

ieri la 16:03

Paine cu faina integrala de secara si tarate de grau

de katty 7

ieri la 14:11

Ciuperci coapte cu verdeturi (de post)

de katty 7

ieri la 14:05

Hummus de fasole

de katty 7

ieri la 11:33

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc crocant la cuptor