Friptura de porc si garnitura de cartofi noi

de alilianaa in Porc, 23 Mai 2013 | 1904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cotlete potrivite
  • 4 cartofi noi
  • sare, piper dupa gust
  • menta uscata
  • chimen, un varf de lingurita.
  • ulei de masline, 30 ml
  • marar verde
  • o lingurita parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc si garnitura de cartofi noi:

Carnea: a fost condimentata cu sare, piper, stropita cu ulei de masline.


Cartofii: curatati de coaja, dati cu sare, piper, menta si chimen,marar verde. Stropiti cu ulei de maline.


Se taie ,, acordeon" se pun infividual in hartie de copt si impreuna cu carnea se pun pe gril pentru30-40 minute la foc mic. La jumatatea timpului se intoarce carnea.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

atentie la carne in timpul pregatirii, cotletul daca se usuca devine ,, nemancabil"

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc si garnitura de cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

alilianaa 1

23.05.2013, 20:08

Corect Dia, de consumat e cel mai usor si cand mai e si putin...pentru ca nu a fost foarte mult, aproape poti spune ca nici nu a fost..

Rocsi 1

23.05.2013, 21:20

Bun meniu.

alilianaa 1

23.05.2013, 22:20

Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

Batoane energizante cu musli

de Rocsi 9

ieri la 20:39

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ceapa si ghimbir