Piept de purcel afumat cu fasole verde

de mihaelar63 in Porc, 19 Dec 2019 | 634 vizualizari

 

  Am achizitionat o bucata de piept de purcel afumat . Afumat cu fum natural si spun purcel pentru ca avea capatul de os moale . Cu asa ingredient secret nici nu mai ai nevoie de  multe condimente .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept porc afumat
  • 500 gr fasole verde
  • 4 linguri ulei
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa galbena
  • patrunjel verde
  • piper negru macinat
  • sare-optional
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de purcel afumat cu fasole verde:


  1. Pieptul de porc se portioneaza si se pune la fiert .

  2. Fasolea verde se curata se rupe/taie bucati mai mici .

  3. Ceapa se curata si se taie marunt .

  4. Se scot bucatile de carne din apa in care au fiert si se prajesc in ulei pana devin rumene .

  5. Se scoate afumatura rumena dincratita si se pune la sotat ceapa taiata cubulete si usturoiul tocat .

  6. Adugati fasolea verde si putina zeama in care a fiert carnea .

  7. Daca este necesar mai adaugati zeama de carne .

  8. Fasolea verde a fost si ea foarte cruda si s-a patruns repede .

  9. Pieptul de porc a eliberat prin fierbere suficienta sare si nu a mai trebuit sa sarez.

  10. La sfarsit se pipareaza si se garniseste mancarea de fasole cu patrunjel verde .

  11. Puneti inapo in cratita bucatile de piept de porc ca sa se incalzeasca inainte de servire .


Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Pieptul de porc a eliberat prin fierbere suficienta sare si nu a mai trebuit sa sarez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de purcel afumat cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

20.12.2019, 19:15

oanapl 1

21.12.2019, 21:14

Ce bunatate!

mihaelar63 1

22.12.2019, 05:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de stevie
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Orez cu spanac

de katty 6

ieri la 23:44

Crema de branza cu avocado

de katty 6

ieri la 23:31

Ciorba de urzici cu piept de pui si zeama de varza

de katty 6

ieri la 23:28

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole pestrita cu cremwursti de porc