Friptura de pui cu pipote si ficatei la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 1 Noi 2011 | 7262 vizualizari

 

Ceva usor si rapid de facut, pentru zilele in care nu avem chef de stat prea mult in bucatarie.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • o punga de ficatei
  • o punga de pipote
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • cativa catei de usturoi
  • o punga legume mexicane
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu pipote si ficatei la cuptor:

Spalam pulpele, pipotele si ficateii, le curatam de pielite, dupa care le condimentam cu sare si piper dupa gust. Intr-o oala punem la fiert pipotele, atat cat sa dea in clocot.


Intr-o tava termorezistenta punem 2 linguri de ulei de masline, pipotele, ficateii, pulpele si usturoiul apoi dam tava la cuptorul preincalzit pentru app. o ora la foc mediu. Cand friptura este aproape gata turnam si vinul si mai lasam 5 minute la cuptor.


Intre timp punem o oala cu apa si sare in care vom fierbe legumele mexicane.


Servim friptura alaturi de legumele mexicane. Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu pipote si ficatei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MIUTA 1

02.11.2011, 13:38

Foarte bun

Dana Cristea - pusikmea 1

02.11.2011, 20:13

multumesc fetele mele frumoase

mamaieelena 1

03.11.2011, 20:34

buna,b una

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rolls

ieri la 21:45

Desert tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Desert tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu pilaf taranesc la cuptor