Friptura de pui la ceaun

de Rocsi in Pui, 9 Aug 2010 | 19087 vizualizari

 

Sambata cand a venit Ionix cu familia la mine am pregatit cate ceva printre care si aceasta friptura la ceaun...s-au lins pe degete..si ea o sa va confirme ca nu mint....

 

INGREDIENTE

  • 7 pulpe de pui
  • 1 ceapa mare
  • 2 rosii
  • piper
  • vegeta
  • boia de ardei
  • ulei
  • 10 catei de usturoi.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la ceaun:

Pulpele de pui se spala bine de tot si se taie in doua.

intr-un ceaun se pune putin ulei la incins.

se adauga pulpele de pui ,se acopera cu un capac si se rumenesc pe ambele parti putin.

dupa ce s-au rumenit putin,se acopera cu apa.

se condimenteaza cu piper,boia de ardei si piper.

ceapa se curata si se toaca marunt.

rosiile se spala,se scote cotorul si se taie felii pe rotund.

dupa ce s-au facut cam pe jumatatese pune si ceapa tocata si cate o felie de rosie pe fiecare bucata de carne...(rosia ajuta sa prinda o crusta si sa faca mai crocante pulpitele).

acoperiti iar si lasati pana e aproape gata.

curatati usturoiul ,il taiati felii si si il puneti in ceaun.

il mai lasati cam 10 min si e gata de servit.

ei au papat cu gogosari in otet si conopida.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Rocsi 1

19.08.2010, 13:14

nu il vreau sincer...nu imi trebuie pe nimeni acum stii prea bine....las tineti-l langa tine pe barbata-tu

ionix 1

20.08.2010, 08:09

o sa-i spun ca nu-l vrei si-o sa se supere la anu' nu te mai pupa si nu te mai imbratiseaza

Rocsi 1

20.08.2010, 12:12

nu se supara el tocmai pe mine

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui, cu cartofi noi, la cuptor