Pui (de curte) fript cu cartofi prajiti

de COSTEO in Pui, 10 Apr 2013 | 1623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (curte)
  • 5 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 5 cartofi
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui (de curte) fript cu cartofi prajiti:

Puiul se spala, se portioneaza si se pune intr-o oala la fiert timp de 1 ora (prima apa se arunca). Punem o ceapa si un morcov la fiert, sare.


Cartofii se curata si se taie in 4 sau in 6 depinde cat este de mare cartoful. Punem cartofii in apa rece 30 minute si schimbam apa de 2 -3 ori.


Dupa ce puiul a fiert se pune intr-un ceaun de tuci cu ulei si se da la prajit. Adaugam cateii de usturoi tocati marunt. Lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.


La final punem cartofii la prajit in ceaun unde am prajit carnea de pui si lasam sa se rumeneasca bine.


Se scot si se pun pe un servet de bucatarie .


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui (de curte) fript cu cartofi prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Panacris 1

11.04.2013, 09:44

COSTEO 1

11.04.2013, 11:42

Buna dimineata! Sunt buni cucosi pentru racitura.

Rocsi 1

11.04.2013, 12:18

Cat de bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe la ceaun, pilaf si mujdei a la Horia Varlan