Covridog cu cascaval

de Bya Ralu in Pui, 5 Mai 2016 | 2387 vizualizari

 

Am avut o poftaaaaaaaaaa :))) si am pregatit repede,doar ca am pus si cascaval sa fie mai bun 

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 150 ml apa calda
  • 30 g unt
  • 1/2 plic de drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingura zahar
  • 7-8 crenvusti de pui sergiana
  • cascaval delaco
  • apa pentru fiert
  • bicarbonat
  • 1 ou
  • seminte de susan si mac
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covridog cu cascaval:

Faina se pune intr-un bol, in mijloc punem drojdia, sare si zaharul si putina apa calda, amestecam putin si lasam 5 minute deoparte.


Untul se topeste, se pune peste faina, punem si restul de apa si incepem sa framantam cateva minute.


Acoperim bolul si lasam la foc cald pentru 30 minute.


Intre timp crenvusti se pun la fiert in apa cu putin bicarbonat, cand sunt fierti se scot pe o farfurie.


Intindem aluatul pe masa de lucru, impartim aluatul, punem cate un crenvusti si o bucata de cascaval, acoperim cu aluat.


Punem bucatiile de crenvusti in aluat pe o tava tapetata cu hartie de copt, se unde fiecare bucata cu oul batut bine si presaram mac si susan.


Se da la cuptor pentru circa 30-40 minute, pana cand se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Covridog cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

Bya Ralu 1

06.05.2016, 19:22

Moni

Bya Ralu 1

06.05.2016, 19:22

Kathy mulțumesc

Bya Ralu 1

06.05.2016, 19:22

Noiinbucatarie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv covridog cu cascaval