Friptura de pui la Philips Multicooker

de Doinavar in Pui, 18 Noi 2013 | 2730 vizualizari

 

M-am gandit sa frig un pui intreg, sa vad daca si cum imi iese. M-am apucat de treaba si am asezonat puiul cu fel de fel de condimente si am probat daca incape in vasul de gatit. A incaput la fix, altfel trebuia sa il tai sau sa il fac la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de 1.3-1.5 kg
  • 5 catei de usturoi
  • 4 linguri de ulei
  • cimbru
  • rozmarin
  • maghiran
  • boia de ardei
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la Philips Multicooker:

Am taiat usturoiul feliute subtiri si l-am adaugat peste ulei in vasul de gatit. Am pus puiul la prajit. Din MENU am setat programul FRY, din COOKING TIME am selectat 10 minute. Am apasat START si am prajit puiul, cu capacul deschis, cate 5 minute pe fiecare parte.


L-am intors din nou, cu pieptul in sus, si am adaugat 150 ml apa. Din MENU am setat programul STEW si din COOKING TIME am ales 40 de minute. Am inchis capacul si am apasat butonul START. Treaba e cam gata, asteptam sa vedem cum iese.


Aveti grija cum rasturnati puiul pe platou, luati vasul, il inclinati si lasati sa alunece, sa nu se rupa bucati, sa nu va stropiti. L-am servit cu garnitura de legume si suc propriu ramas in vas, am presart si putin patrunjel tocat.

A fost super la gust, aromat si foarte fraged. Gata. Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

18.11.2013, 20:52

Panacris 1

19.11.2013, 07:58

Doinavar 1

25.11.2013, 12:38

Multumesc mult.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de pui - Philips Multicooker