Friptura de vita cu vin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Rocsi in Multicooking, 3 Iun 2019 | 4259 vizualizari

 

Imi doream de ceva timp sa fac o friptura de vita, dar mereu am avut teama ca o sa iasa tare, ca o sa ramana nefacuta in interior si spuneam pas. Insa, cu ajutorul lui Multicooker-ului Cock-Pot Express cu gatire sub presiune, am facut cea mai frageda friptura de vita, de puteau sa o manance si cei fara dinti. De aceasta data am ales functia de gatire Slow Cook, pentru ca am lasat friptura sa se gateasca in timpul noptii, iar dimineata sa fie calda, numai buna de servire.

 

INGREDIENTE

  • 700 gr pulpa de vita
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 250 gr rosii decojite un suc propriu
  • 1 mana rosii cherry
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita amestec de legume natural
  • 1 foaie de dafin
  • 1 crenguta cimbru
  • 4 catei de usturoi
  • 1 cana de vin rosu de tara
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita cu vin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Spalati carnea de vita, o stergeti cu niste servetele. O taiati bucati potrivite.
Ceapa curatata o taiati pe jumatate, apoi solzisori.
Morcovul decojit il taiati rondele, rosiile decojite le maruntiti.
Usturoiul curatat il taiati bucati mai mari.
In oala Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune puneti ceapa, morcovul, rosiile decojite, amestecati.
Adaugati carnea de vita, usturoiul, sare, piper, boia dulce si amestecul de legume si invartiti.
La final turnati vinul, dati drumul la crenguta de cimbru, foaia de dafin si rosiile cherry.

Conectati aparatul la o sursa de curent.

Puneti capacul, iar supapa de abur sa fie deblocata.  Folosind functia Slow Cook supapa de abur trebuie lasata deschisa. Apasati functia Slow Cook, un timp de 4 ore si presiune High. Apasati butonul Start/Stop. Daca folositi vin de magazin, care este mai alcoolizat, folositi mai intai functia Brown/Sote pentru 10-15 minute, apoi Slow Cook. Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, apasati butonul Start/Stop. Deschideti capacul. Serviti friptura alaturi de un piure de cartofi cremos. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita cu vin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

13.06.2019, 20:44

Nu am acest aparat...probabil ca iese foarte frageda...nu stiu ca n-am gustat!

Rocsi 1

14.06.2019, 20:54

Ruxy, iti spun sincer, este cel mai fain aparat ce l-am folosit pana acum. De cand il am, il utilizez foarte des!

Adrianele 1

08.12.2020, 17:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de smantana si mustar la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune