Zucchini umplut cu carne in sos de rosii la slow cooker Crock-Pot

de katty in Multicooking, 27 Aug 2021 | 423 vizualizari

 

Retete de suflet
De data asta am folosit aparatul slow cooker Crock-Pot pe post de cuptor si mi-a placut tare mult.

 

INGREDIENTE

  • 3 zucchini tineri
  • 500 gr carne tocata de porc
  • 1 ceapa
  • 1 lingura orez
  • 200 gr rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingura ulei
  • marar verde
  • smantana sau iaurt pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zucchini umplut cu carne in sos de rosii la slow cooker Crock-Pot:

Spalam zucchini, ii taiem capetele si il taiem in doua jumatati pe lungime. Fiecare jumatate o taiem in doua jumatati. Cu o lingurita scoatem partea cu semintele, pastrand pe margine putin miez. Partea scoasa o radem pe razatoarea mare si o pastram.

Tocam ceapa marunt. Amestecam carnea tocata cu ceapa, orezul spalat si scurs, jumatate din partea rasa de zucchini, sare, piper dupa gust si cimbru . Presaram putina sare in fiecare bucatica de zucchini si umplem cu amestecul de carne tocata.

Pornim aparatul slow cooker Crock-Pot pe functia coacere la 120 de grade.

Cand aparatul este incalzit, punem uleiul, rosiile, restul de miez de zucchini dat pe razatoare, foile de dafin, sare si piper, apoi asezam bucatile de zucchini umplut si lasam la copt pentru o ora. Dupa ce timpul a trecut presaram mararul si oprim aparatul.

Servim zucchini calzi, optional cu smantana sau iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini umplut cu carne in sos de rosii la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

ieri la 23:02

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

ieri la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

ieri la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Iepure intreg la slow cooker Crock Pot