Piept de curcan in sos cremos de ciuperci pregatit cu Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de diaconta in Multicooking, 23 Oct 2019 | 4811 vizualizari

 

Stiți deja,v-am mai spus. Dacă nu aveți prea mult timp la dispoziție pentru a pregăti masa, Multicookerul Crock Pot Express cu gătire sub presiune va poate fi de mare ajutor.
Uite așa, în doua zile, cu ajutorul lui, eu am pregătit două feluri de mâncare, desert și supa de oase de vită.
Nu m-aș mai putea despărți de el.
Dacă aveți şi voi nevoie de un prieten şi ajutor în bucătărie să ştiți că Multicookerul Crock Pot Expres cu gătire sub presiune încă mai are un preț special. Mai multe informatii gasiti aici http://bit.ly/2l0ZvKE

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de curcan fără os
  • 200 g ciuperci champignon
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • Sare,piper,boia
  • 250 ml stock vita(supa oase vita)
  • 1 lingura amidon
  • 2 linguri smântâna
  • Patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan in sos cremos de ciuperci pregatit cu Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Pentru început se conecteaza aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent.

In vasul aparatului se pun cele doua linguri de ulei. Se apasa tasta Brown/Saute,apoi Start.

Pieptul de curcan se taie cubulete si se condimenteaza, apoi se pune în vasul Multicookerului Crock Pot Express cu gatire sub presiune.

Dupa ce carnea s-a rumenit, se scoate pe un platou si se acopera.

Punem apoi in vasul aparatului ceapa verde tocata marunt si ciupercile feliate.

Se calesc si acestea pâna ce se înmoaie, apoi se pune si carnea înapoi în vas si se toarna supa sau apa, atât cât sa le acopere.

Trebuie sa tinem cont că lichidul nu va scadea prea mult în timpul gatirii.

Eu am avut supa din oase de vita, pe care am pregătit-o tot cu ajutorul Multicookerului Crock Pot Express cu gatire sub presiune.

Dupa ce am pus si supa/apa, punem capacul Multicookerului Crock Pot Express cu gatire sub presiune si îl rotim în pozitia „închis”.

Inchidem si supapa pentru aburi.

Setam functia Poultry, presiunea High si timpul 35 minute.

Apoi apasam tasta Start.

Pe display va aparea Heat, ceea ce înseamna ca aparatul se încalzeste.

Când se va acumula suficienta presiune, vor iesi câțiva aburi, iar dupa semnalul sonor, va începe timpul propriu zis de gatire.

Dupa expirarea timpului de gatire, apasam tasta Stop si lasam 10 minute pentru ca presiunea sa se elibereze natural.

Eliberam apoi supapa de aburi, ajutându-ne de o spatula, deschidem capacul, având grija la aburi fierbinti care ies din oala.

Intr-un bol amestecam o lingura de amidon cu smântâna, apoi punem câte putin din sosul fierbinte, încalzind astfel amestecul de smâtâna.

Punem smântâna peste carne.

Apasam tasta Brown/Saute si mai lasam sa fiarba 2-3 minute, cât sa se îngroase sosul. Nu mai punem capacul aparatului.

Presaram patrunjel verde tocat si apoi apasam tasta Stop.

Decuplam Multicookerul Crock Pot Express cu gatire sub presiune de la sursa de curent,mâncarea noastra fiind gata.

Se poate servi ca atare sau cu o garnitura. Noi am avut piure de cartofi.

S-aveți poftă !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan in sos cremos de ciuperci pregatit cu Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Catalina L 1

26.10.2019, 16:46

arata tare bine

Rocsi 1

26.10.2019, 19:27

Ce bunatateeeee! Imi place foarte mult acest preparat!

RuxyRux 1

11.12.2019, 19:59

Bun si bine arata! Ce mai faci tu Die scumpa mea?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de rata cu varza rosie calita la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune