Friptura de vitel cu cartofi copti

de Dya Daniela Andrei in Vita, 18 Feb 2014 | 2833 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de vitel (fara os)
  • 500 gr cartofi
  • o capatana de usturoi
  • 150 ml vin alb
  • 50 ml bere bruna (optional)
  • 100 ml ulei
  • condimente: sare, chilli, rozmarin, maghiran, busuioc, coriandru, piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel cu cartofi copti:

Pulpa de vitel o taiem in fasii mai groase (2-3 degete grosime....de ale mele :D ) si o spalam in apa rece pana ce aceasta din urma ramane perfect curata. O asezam intr-un vas si o condimentam, din plin!, pe ambele parti. Adaugam apoi usturoiul feliat sau zdrobit, uleiul si vinul alb. Omogenizam, acoperim vasul cu o folie si il lasam la rece, de preferat peste noapte.


A doua zi, asezam carnea intr-o tava de aragaz, adaugam berea bruna si o dam la cuptor pana ce carnea capata consistenta dorita. Intre timp, taiem cartofii in felii, ii condimentam cu sare, un praf de chilli si rozmarin, ii stropim cu ulei si ii coacem la foc iute, intr-o tigaie acoperita cu un capac.


Se servesc impreuna cu carnea. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel cu cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

MOKUSKA 1

19.02.2014, 15:33

Dya Daniela Andrei 1

19.02.2014, 16:36

Satisfyyourcravings 1

19.02.2014, 19:33

Apetisant!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

7750 puncte

RODIMUR

6780 puncte

Rocsi

6760 puncte

oanapl

6010 puncte

mirela0911

4270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

RETETA RECOMANDATA
Friptura frageda de vita la cuptor