Escalop voievodal

de mihaelar63 in Vita, 29 Mai 2014 | 5227 vizualizari

 

Am cautat o reteta pentru carne de vacuta . Am gasit aceasta reteta preluata in multe locuri dar ne-executata , fara imagini .Mi-a placut mult ce a iesit , imbinarea de texturi cu ciupergile fragede la mijloc si casul crocant deasupra . Am adaptat gustului meu adugand usturoi verde la ciuperci si flori de salvie peste cascaval . Simplu de realizat si cu deliciu maxim!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vacuta
  • sare, piper
  • 100 gr faina alba
  • ulei pentru prajit
  • 400 gr ciuperci champignon [ la cutie]
  • 50 gr unt
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 3 fire usturoi verde
  • sare
  • piper
  • 200 cascaval Ementaler feliat
  • flori de salvie
  • rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop voievodal:

Feliati carnea de vacuta .

Bateti carnea bine sa se subtieze .Sarati si piparati .

Dati felia de carne usor prin faina alba , scuturati surplusul si prajiti in ulei incins pe ambele parti , nu prea mult, pana incepe sa devina usor maronie .

Separat caliti ciupercile scurse de apa in unt . Sarati si piparati.

Asezonati ciupercile cu patrunjelverdesi usturoi verde tocat.

Se aseaza bucatile de carne in tava tapetata cu hartie de copt.

Peste carne se aseaza o lingura de ciuperci+o felie de cascaval+o felie rosie .

Eu am folosit rosii cherry si am presarat flori de salvie .

Dati la cuptor pana incepe sa se rumeneasca .

Serviti cu garnitura preferata .

Eu am pus la copt cartofi noi fierti + parmezan in aceiasi tava.{ astfel am economisit timpsi manopera]

TIPS-URI

1

Increstati felia de carne usor cu varful cutitului , astfel la prajire aceasta va ramane intinsa , nu se va ovaliza .

2

Escalopul voievodal il puteti sevi cald cu garnitura dar si rece intr-un sandvis .

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop voievodal" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Micutza Luana 1

29.05.2014, 20:21

foarte interesant

JulyCris 1

29.05.2014, 23:09

Foarte bine arata! Bravo!

mamaieelena 1

31.05.2014, 21:09

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Escalop cu sos de rosii