Escalop voievodal

de mihaelar63 in Vita, 29 Mai 2014 | 1876 vizualizari

 

Am cautat o reteta pentru carne de vacuta . Am gasit aceasta reteta preluata in multe locuri dar ne-executata , fara imagini .Mi-a placut mult ce a iesit , imbinarea de texturi cu ciupergile fragede la mijloc si casul crocant deasupra . Am adaptat gustului meu adugand usturoi verde la ciuperci si flori de salvie peste cascaval . Simplu de realizat si cu deliciu maxim!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vacuta
  • sare, piper
  • 100 gr faina alba
  • ulei pentru prajit
  • 400 gr ciuperci champignon [ la cutie]
  • 50 gr unt
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 3 fire usturoi verde
  • sare
  • piper
  • 200 cascaval Ementaler feliat
  • flori de salvie
  • rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop voievodal:

Feliati carnea de vacuta .

Bateti carnea bine sa se subtieze .Sarati si piparati .

Dati felia de carne usor prin faina alba , scuturati surplusul si prajiti in ulei incins pe ambele parti , nu prea mult, pana incepe sa devina usor maronie .

Separat caliti ciupercile scurse de apa in unt . Sarati si piparati.

Asezonati ciupercile cu patrunjelverdesi usturoi verde tocat.

Se aseaza bucatile de carne in tava tapetata cu hartie de copt.

Peste carne se aseaza o lingura de ciuperci+o felie de cascaval+o felie rosie .

Eu am folosit rosii cherry si am presarat flori de salvie .

Dati la cuptor pana incepe sa se rumeneasca .

Serviti cu garnitura preferata .

Eu am pus la copt cartofi noi fierti + parmezan in aceiasi tava.{ astfel am economisit timpsi manopera]

 

TIPS-URI

1

Increstati felia de carne usor cu varful cutitului , astfel la prajire aceasta va ramane intinsa , nu se va ovaliza .

2

Escalopul voievodal il puteti sevi cald cu garnitura dar si rece intr-un sandvis .

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop voievodal" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Escalop voievodal-0
Escalop voievodal-1
Escalop voievodal-2
Escalop voievodal-3
Escalop voievodal-4
Escalop voievodal-5
Escalop voievodal-6
Escalop voievodal-7
Escalop voievodal-8
Escalop voievodal-9
Escalop voievodal-10
Escalop voievodal-11
Escalop voievodal-12
Escalop voievodal-13
Escalop voievodal-14
Escalop voievodal-15

COMENTARII (24)

Micutza Luana

Micutza Luana 1

29.05.2014, 20:21

foarte interesant

JulyCris

JulyCris 1

29.05.2014, 23:09

Foarte bine arata! Bravo!

mamaieelena

mamaieelena 1

31.05.2014, 21:09

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!