Escalop de viţel

de diaconta in Vita, 29 Mar 2015 | 2899 vizualizari

 

Un prânz de Duminică savuros şi săţios,mai ales că nouă ne place foarte mult carnea de viţel.
Ca şi garnitură am optat pentru un piure de cartofi şi broccoli.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente escalop de viţel:
  • 6 felii muschi de viţel –aproximativ 6oo g
  • 200 g ciuperci din conserva
  • 2 linguri faina
  • 2 buc ceapa uscata
  • Un morcov
  • 3 căţei de usturoi
  • Sare,piper,cimbru
  • Pasta iute de ardei
  • 100 ml suc de rosii
  • Ulei de masline
  • 2 linguri smântâna
  • Patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de viţel:

Feliile de carne le-am condimentat ,apoi le-am trecut prin faina.


Intr-o tigaie am pus ulei de masline si am prajit un caţel de usturoi.


Am lasat cât sa aromatizeze uleiul,apoi l-am scos.


Am prajit apoi feliile de carne pe ambele parti câteva minute,apoi le-am pastrat la cald.


In uleiul din tigaie am pus ceapa taiata,morcovul razuit,ciupercile,iar dupa ce s-au calit putin,sare si pasta iute de ardei.


Am transferat amestecul într-o cratita si peste el am pus feliile de carne.


Am acoperit cu apa si am lasat sa fiarba pâna când carnea s-a fiert aproape de tot.


Mai amestecati din când în când în cratiţă.


Am adaugat sucul de rosii,cimbrul si usturoiul pisat.


Am mai lasat sa fiarba câteva minute,apoi am adaugat smântâna si la final patrunjelul verde tocat.


Ca sa nu se brânzeasca smântâna,am pus peste ea din sosul de carne fierbinte,am amestecat si apoi am pus în cratita peste carne.


Poftă bună !!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de viţel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

DIANA B 1

31.03.2015, 09:26

Bunut , bunut !

mirela0911 1

31.03.2015, 13:53

Yummi ce gustos e!

adry88 1

31.03.2015, 17:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Escalop de vita cu ciuperci