Bănuiesc că textura este asemenea carnei de raţă, nu-ş de ce am impresia asta. Mă gândesc însă câ avantaj este să cumperi gât de struţ, la cât e de lung... .
Interesant şi de luat aminte.
Padre, acuma cu rața nu prea m-am împrieteinit la modul acesta. Eu am zis că e undeva între vită și curcan, mai degrabă. Oricum e bună și din ce am citit, sănătoasă și din ce am degustat sățioasă Daaa o fi el, gâtul lung, dar nu scade prețul pe cât de lung e el )
Chiar zilele trecute am auzit ca pe la Neamt e o crescatorie de struti. Au si restaurant unde poti servipreparate din strut,ba si omleta din ou de strut.Acu'. ca mi-ai facut pofta si mi-ai starnit curioazitatea , am sa merg saptamana viitoare sa vad despre ce gust merge vorba.
Legat de reteta ta ,imi place si cum ai facut-o si cum ai prezentat-o!
Simona, am testat-o și pe asta Nu știu în ce ogrăzi a crescut dar dacă medicul ne-a recomandat ) Glumesc A fost o provocare, am testat și oi vedea/vedeți pe mai departe