Friptura din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe – rulou

de Doinavar in Pui, 14 Feb 2013 | 3794 vizualizari

 

O friptura din piept de pui mai altfel,in care am imbinat gusturi diferite obtinand un rulou aromat si consistent.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui fara os si piele
  • 100 g cascaval
  • 150 g bacon
  • 2 gogosari
  • 1-2 peperoni
  • 1 rosie si cateva rosii mici de decor
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 mere
  • 1 gutuie
  • 1 morcov
  • 1 mana frunze spanac
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare, piper, cimbru, paprika
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe – rulou:

Se desfasoara pieptul de pui taindu-l dinspre mijloc spre margini si se bate pe un fund de lemn ud dandu-i o forma dreptunghiulara. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, paprika.


Intindeti pe masa o bucata de folie mai mare decat pieptul de pui si ungeti-o cu o lingura de ulei de masline. Intindeti pe ea bucatile de piept de pui peste care puneti intr-o parte felii de bacon iar pe cealalta parte felii de cascaval.


Separat caliti intr-o tigaie in uleiul de masline ramas, gogosarii si peperoni tocati bucati mici, condimentati si adaugati verdeata tocata. Lasati la foc mic cu capac pana scade zeama, apoi puneti ardeii uniform peste bacon. Infasurati ruloul de piept de pui in folie incepand din partea cu ardeii.


Intr-o tava mai inalta puneti frunzele de spanac, ruloul, rosia taiata felii, morcovul feliat si fructele taiate bucati. Condimentati, turnati doua pahare de apa si dati tava la cuptor pentru 30 minute la foc mediu.


Scoateti tava din cuptor, lasati putin sa se racoreasca, indepartati folia si pregatiti portiile. Puneti pe farfurii felii de rulou din piept de pui , garnitura din tava, putina zeama si garnisiti cu rosii mici si frunze de patrunjel.


Pofta buna.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe – rulou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

14.02.2013, 18:02

Rocsi 1

14.02.2013, 20:23

SUperrr

Doinavar 1

15.02.2013, 10:30

Multumesc mult.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci gratinat