Friptura picanta si cartofi crocanti

de Zamfira in Pui, 21 Oct 2012 | 3255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 5-6 cartofi
  • 4-5 catei de usturoi
  • condimente: curry, busuioc, praf de chili, busuioc, sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura picanta si cartofi crocanti:

Spalam pulpele de pui (le crestam putin pentru a se patrunde mai usor la coacere, dar si pentru a patrunde aromele mult mai bine in carne), le condimentam si presaram cu mult usturoi pisat. Lasam pulpele la macerat 1-2 ore. Curatam si spalam cartofii, ii taiem in patru si presaram putin din condimentele de la carne, adaugam sare si piper. Carnea impreuna cu cartofii ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau ii punem intr-o punga pentru copt. Timp de coacere: cel putin 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura picanta si cartofi crocanti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

2391 puncte

Rocsi

1947 puncte

mirela0911

1318 puncte

Catalina L

1295 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura din piept de pui