Pulpe crocante la cuptor

de lucy2002 in Pui, 9 Dec 2019 | 2180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 copanele de pui
  • 10 catei usturoi
  • 4-6 linguri de faina alba
  • 10-12 linguri de fulgi de porumb
  • 3 linguri mustar
  • o lingurita boia dulce
  • 1\2 lingurita cimbru
  • 8 linguri de ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe crocante la cuptor:

Pulpele se curata, se spala si se lasa sa se scurga apa din ele. Dupa ce s-au zvantat, se presara sare si piper.


Intr-un castron amestecam mustarul cu uleiul ca la maioneza pana obtinem o pasta in care adaugam usturoiul zdrobit marunt.


Zdrobim fulgii de porumb cu facaletul si ii amestecam cu boiaua dulce, cimbrul si faina.


Trecem cate un copanel prin amestecul cu mustar, scuturam putin excesul apoi dam pulpa prin amestecul cu fulgi de porumb si le asezam intr-o tava cu hartie de copt. Procedam asa cu toate copanelele.


Introducem tava la cuptorul preincalzit la 185 grade, pentru 45 minute. Dupa 20-25 minute intoarcem pulpele sa se coaca uniform.


Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe crocante la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Merisor 1

10.12.2019, 05:26

Bune, bune!

oanapl 1

10.12.2019, 23:04

Delicioase!

dantes 1

17.12.2019, 12:56

Gustoase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de cartofi cu carnati
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi noi si otet balsamic de zmeura