Cartofi noi cu aripioare de pui la cuptor

de Julia_Snow in Pui, 27 Mai 2014 | 1158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi noi
  • 15 aripioare de pui, partea superioara
  • un fir usturoi verde
  • o foaie de dafin
  • sare, piper, curry
  • 50 ml. apa
  • 50 ml. vin
  • rozmarin
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu aripioare de pui la cuptor:

Se curata cartofii,se spala, se taie in bucati mari (sau se lasa intregi daca sunt mici) si se amesteca bine cu sare, piper , 3 linguri ulei de masline , putin rozmarin si apoi se aseaza in vasul termorezistent.Intre ei se aseaza usturoiul verde si foaia de dafin.

Aripioarele se spala si la fel ca si cartofii, se ung cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper si in plus fata de acestia, curry.
Se aseaza peste cartofi si apoi se toarna, prin lateralul vasului, apa si vinul.
Se acopera si se da la cuptor o ora, la foc mare (in functie de cuptor).
Dupa o ora, se ia capacul si se lasa sa se rumeneasca.
Pofta buna!:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu aripioare de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Julia_Snow 1

27.05.2014, 14:48

Motan, multumesc

Bya Ralu 1

27.05.2014, 15:42

bun

Julia_Snow 1

27.05.2014, 15:43

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!