Cartofi noi cu aripioare de pui la cuptor

de Julia_Snow in Pui, 27 Mai 2014 | 1272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi noi
  • 15 aripioare de pui, partea superioara
  • un fir usturoi verde
  • o foaie de dafin
  • sare, piper, curry
  • 50 ml. apa
  • 50 ml. vin
  • rozmarin
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu aripioare de pui la cuptor:

Se curata cartofii,se spala, se taie in bucati mari (sau se lasa intregi daca sunt mici) si se amesteca bine cu sare, piper , 3 linguri ulei de masline , putin rozmarin si apoi se aseaza in vasul termorezistent.Intre ei se aseaza usturoiul verde si foaia de dafin.



Aripioarele se spala si la fel ca si cartofii, se ung cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper si in plus fata de acestia, curry.

Se aseaza peste cartofi si apoi se toarna, prin lateralul vasului, apa si vinul.

Se acopera si se da la cuptor o ora, la foc mare (in functie de cuptor).

Dupa o ora, se ia capacul si se lasa sa se rumeneasca.

Pofta buna!:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu aripioare de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Julia_Snow 1

27.05.2014, 14:48

Motan, multumesc

Bya Ralu 1

27.05.2014, 15:42

bun

Julia_Snow 1

27.05.2014, 15:43

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu branza si piept de pui la cuptor