Pulpe de pui la cuptor

de simona72 in Pui, 4 Noi 2013 | 6235 vizualizari

 

Fragede, suculente, aromate...delicioase!!!

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg copanele
  • 2 lingurite pline de mustar cu boabe intregi
  • 1 ceasca de bere
  • 3 linguri ulei de masline
  • zeama de la 1/2 lamaie, sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita ghimbir macinat
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 1 mana de frunze de menta proaspete
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor:

Copanele se spala si se curata de eventualele pene ramase. Se face o marinata din bere, mustar, ulei de masline, sare si piper, usturoiul tocat marunt, ghimbirul macinat, zeama de lamaie, menta taiata marunt. Se amesteca toate ingredientele. Copanelele se pun intr-o punga speciala pt marinare(cea din care se inchide ermetic), se adauga marinata, se inchide punga si se amesteca bine carnea cu marinata.

Se da la frigider pt cateva ore(eu am pregatit-o de seara pt a doua zi), se pune intr-un vas termorezistent carnea cu tot cu marinata, se acopera vasul cu folie de aluminiu, se da la cuptorul incins la 180 grade pt 1 ora. In tot acest timp se mai intorc copanele odata, iar in ultimele 10 minute se lasa fara folie pt a se rumenii usor.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

daca nu folosim pungile speciale pt marinare, e important ca vasul cu marinata sa fie acoperit, iar carnurile sa fie acoperite in totalitate de marinata(daca nu, sa fie amestecate la fiecare 20-30 minute)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pane la cuptor