Pulpe de pui la cuptor

de simona72 in Pui, 4 Noi 2013 | 2849 vizualizari

 

Fragede, suculente, aromate...delicioase!!!

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg copanele
  • 2 lingurite pline de mustar cu boabe intregi
  • 1 ceasca de bere
  • 3 linguri ulei de masline
  • zeama de la 1/2 lamaie, sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita ghimbir macinat
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 1 mana de frunze de menta proaspete
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor:

Copanele se spala si se curata de eventualele pene ramase. Se face o marinata din bere, mustar, ulei de masline, sare si piper, usturoiul tocat marunt, ghimbirul macinat, zeama de lamaie, menta taiata marunt. Se amesteca toate ingredientele. Copanelele se pun intr-o punga speciala pt marinare(cea din care se inchide ermetic), se adauga marinata, se inchide punga si se amesteca bine carnea cu marinata.


Se da la frigider pt cateva ore(eu am pregatit-o de seara pt a doua zi), se pune intr-un vas termorezistent carnea cu tot cu marinata, se acopera vasul cu folie de aluminiu, se da la cuptorul incins la 180 grade pt 1 ora. In tot acest timp se mai intorc copanele odata, iar in ultimele 10 minute se lasa fara folie pt a se rumenii usor.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

daca nu folosim pungile speciale pt marinare, e important ca vasul cu marinata sa fie acoperit, iar carnurile sa fie acoperite in totalitate de marinata(daca nu, sa fie amestecate la fiecare 20-30 minute)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

tanyapatap 1

04.11.2013, 21:24

_Alina_ 1

05.11.2013, 08:21

Arata delicios.

Andreea Caroline 1

05.11.2013, 11:35

Gustoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor