Fripturica mea de porc

de ionela2682 in Porc, 9 Feb 2010 | 2122 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • condimente
  • foi de dafin
  • patrunjel
  • 1 kg supa sau apa
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fripturica mea de porc:

se spala si se portioneaza carnea, apoi se pune la prajit pana se rumeneste bine pe ambele parti, de acum incepem sa adaugam cate o cana de supa, pana scade dupa aceea inca una si tot asa pana punem toata supa.



Adaugam toate mirodeniile (fara patrunjel) si mai lasam sa fiarba, (in total cam 1 ora si jumatate la foc mic). Eu prefer mai mult sos de aceea nu las sa scada foarte mult ultima cana de supa.



La final se adauga patrunjel tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fripturica mea de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

ionela2682 1

10.02.2010, 09:41

poftiti,poftiti de va serviti!

Dana Cristea - pusikmea 1

12.03.2010, 12:45

dak ar vedea sotul meu, m-ar bate la cap pana i-as face...eu am cam scos carnea de porc din meniu iar el saracul numai asa ceva manca inainte
arata tare bine

ionela2682 1

12.03.2010, 15:51

pai merge si altfel de carne! pui.vita miel de care vrei ,numai sa-i faci saracului om!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor