Fritatta cu ciuperci

de Lau in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2013 | 2799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 2 cepe verzi (si frunzele)
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • 3 felii de sunca
  • 1/2 praf de copt
  • 3-4 ciuperci
  • 6 masline
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritatta cu ciuperci:

Ciupercile se curata de pielita si se fierb in apa cu sare, le scurgem de apa si lasam sa se raceasca, dupa care le taiem felii,

Se toaca ceapa,patrunjelul,mararul,sunca si maslinele,

Se bat ouale bine cu un praf de sare,se adauga ingredientele,amestecam dupa care la final adaugam praful de copt si piper dupa gust,

Turnam compozitia in tava termorezistenta unsa cu ulei si dam la cuptor pana se rumeste frumos,cca 15 min,

Lasam sa se raceasca dupa care taiem felii,

Daca ti-a placut reteta noastra "Fritatta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (21)

gaby_gabytza 1

26.06.2013, 22:11

arata tare bine

Geanina87 1

26.06.2013, 22:15

Lau 1

26.06.2013, 22:34

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Frittata cu spanac si ciuperci