Fritatta cu ton si dovlecei

de Lau in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2014 | 1048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 2 dovlecei micutii
  • 1 conserva ton
  • 1 rosie
  • 1/2praf de copt
  • sare
  • piper
  • 50 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritatta cu ton si dovlecei:

Dovlecii ii curatam si ii dam prin razatoare,adaugam putina sare si ii lasam sa se scurga 10 min,


Intr-un bol mai mare batem ouale cu sare si piper dupa gust,adaugam dovlecei si amestecam


Scurgem tonul de ulei si adaugam peste compozitie,rosia tocata si praful de copt,


Amestecam bine dupa care adaugam compozitia in tava unsa cu ulei si dam la cuptorul incalzit cca 30 min,


Cand este gata adaugam cascavalul dat prin razatoare si dam din nou la cuptor pana se topeste cascavalul

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fritatta cu ton si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

28.02.2014, 13:09

Lau 1

28.02.2014, 14:14

laura_n 1

02.03.2014, 13:34

biig like!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tapas cu sardine file si rucola