Fritatta cu ton si dovlecei

de Lau in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2014 | 1093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 2 dovlecei micutii
  • 1 conserva ton
  • 1 rosie
  • 1/2praf de copt
  • sare
  • piper
  • 50 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritatta cu ton si dovlecei:

Dovlecii ii curatam si ii dam prin razatoare,adaugam putina sare si ii lasam sa se scurga 10 min,


Intr-un bol mai mare batem ouale cu sare si piper dupa gust,adaugam dovlecei si amestecam


Scurgem tonul de ulei si adaugam peste compozitie,rosia tocata si praful de copt,


Amestecam bine dupa care adaugam compozitia in tava unsa cu ulei si dam la cuptorul incalzit cca 30 min,


Cand este gata adaugam cascavalul dat prin razatoare si dam din nou la cuptor pana se topeste cascavalul

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fritatta cu ton si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

28.02.2014, 13:09

Lau 1

28.02.2014, 14:14

laura_n 1

02.03.2014, 13:34

biig like!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Banuti cu pasta de branza si somon afumat