Fritatta cu ton si dovlecei

de Lau in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2014 | 1964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 2 dovlecei micutii
  • 1 conserva ton
  • 1 rosie
  • 1/2praf de copt
  • sare
  • piper
  • 50 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritatta cu ton si dovlecei:

Dovlecii ii curatam si ii dam prin razatoare,adaugam putina sare si ii lasam sa se  scurga 10 min,

Intr-un bol mai mare batem ouale cu sare  si piper dupa gust,adaugam dovlecei si amestecam

Scurgem tonul de ulei si adaugam peste compozitie,rosia tocata si praful de copt,

Amestecam bine dupa care adaugam compozitia in tava unsa cu ulei si dam la cuptorul incalzit cca 30 min,

Cand este gata adaugam cascavalul dat prin razatoare si dam din nou la cuptor pana se topeste cascavalul

Daca ti-a placut reteta noastra "Fritatta cu ton si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele (Parjoale) din carne tocata de vita

ieri la 16:43

Paste coquillettes cu mazare si bacon

ieri la 16:30

Desert prajitura Fantezie

de dantes 5

pe 19.01 la 12:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele (Parjoale) din carne tocata de vita

ieri la 16:43

Paste coquillettes cu mazare si bacon

ieri la 16:30

Desert prajitura Fantezie

de dantes 5

pe 19.01 la 12:50

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu oua ochiuri la cuptor