Fritatta cu ton si dovlecei

de Lau in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2014 | 1659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 2 dovlecei micutii
  • 1 conserva ton
  • 1 rosie
  • 1/2praf de copt
  • sare
  • piper
  • 50 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritatta cu ton si dovlecei:

Dovlecii ii curatam si ii dam prin razatoare,adaugam putina sare si ii lasam sa se scurga 10 min,


Intr-un bol mai mare batem ouale cu sare si piper dupa gust,adaugam dovlecei si amestecam


Scurgem tonul de ulei si adaugam peste compozitie,rosia tocata si praful de copt,


Amestecam bine dupa care adaugam compozitia in tava unsa cu ulei si dam la cuptorul incalzit cca 30 min,


Cand este gata adaugam cascavalul dat prin razatoare si dam din nou la cuptor pana se topeste cascavalul

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fritatta cu ton si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

28.02.2014, 13:09

Lau 1

28.02.2014, 14:14

laura_n 1

02.03.2014, 13:34

biig like!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pilaf