Frittata cu vinete - Kookoo Bademjan

de retetepersane in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2011 | 4667 vizualizari

 

Aceasta reteta este din bucataria iraniana si se face foarte simplu.

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete coapte
  • o rosie taiata felii
  • o legatura de ceapa verde
  • 4 oua
  • o lingurita turmeric
  • sare
  • Piper
  • 2-3 graunti de usturoi
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu vinete - Kookoo Bademjan:

1. Se coc vinetele : Se inteapa cu o furculita si se baga in cuptorul incins pana cand se inmoaie si se pot curata.. Se curata sub jet de apa rece, se presara cu sare si se lasa sa se scurga, apoi se toaca.


2. Se toaca ceapa verde si patrunjelul si se piseaza usturoiul


3. Se bat ouale si se adauga turmeric.


4. Se amesteca vinetele, cu ceapa verde, cu pstrunjel, cu usturoi, cu oua cu sare si piper.


5. Se pune compozitia intr-un vas uns cu ulei, se pun felii de rosii deasupra si se baga la cuptor pentru 20 minute.


6. Se serveste cu salata sau cu iaurt cu castravete.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu vinete - Kookoo Bademjan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

retetepersane 1

21.05.2011, 19:56

Anamaria am vazut reteta ta delicioasa cu spanac si ciuperci

Cris2711 1

22.05.2011, 12:42

Iar ai gatit de-a dreptul fantastic pap si eu

retetepersane 1

25.05.2011, 13:08

Multumesc Cris! :*:*:*:*

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti la cuptor