Fulgi de grau cu sos de rubarba

de Mitinita in Mancare copii, 22 Sep 2014 | 3393 vizualizari

 

Un mic dejun consistent si delicios. Nu va dau cantitatile, pentru ca am pus "dupa ochi".

 

INGREDIENTE

  • fulgi de grau
  • cateva tije de rubarba
  • putin zahar
  • migdale si fistic (optional)
  • iaurt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fulgi de grau cu sos de rubarba:

Pentru sosul de rubarba aveti nevoie de cateva tije curatate, pe care le taiati in bucati egale si le puneti intr-o craticioara cu 2 linguri de apa si zahar dupa gust. Se lasa la foc mic, acoperit, pana se inmoaie si devine un sos. Dureaza cam 10 minute. Lasati sa se raceasca.

In bolul din care serviti micul dejun, puneti intr-o parte iaurtul, iar in cealalta sosul de rubarba. Deasupra iaurtului presarati fulgii de grau (pot fi inlocuiti si cu altfel de fulgi), iar deasupra sosului fistic si migdale (optional).

Daca ti-a placut reteta noastra "Fulgi de grau cu sos de rubarba" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ceapa si branza