Fulgi de nea (Schneeflocken)

de danakarin in Prajituri, 5 Dec 2011 | 2229 vizualizari

 

de ce se numesc asa, nimeni nu poate spune.Poate pentru ca se topesc pe limba ca niste fulgi de nea ! Am luat rezeta asta , si cele care urmeaza, de pe ChefKoch. de - un site foarte bun si foarte cautat de vorbitorii de limba germana. Recomand cu mare caldura aceasta reteta,simpla si delicioasa:

 

INGREDIENTE

  • 250 g     unt
  • 100 g     zahar pudra
  • un pachet de zahar vanillat
  • 250 g amidon alimentar
  • 100 g     faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fulgi de nea (Schneeflocken):

Amestecam untul cu zaharul vanillat si cu zaharul pudra pina devine spumos, adaugam amidonul si faina si formam bilute de aprox 1,5 cm diametru.


Le asezam in tava de copt pastrand un pic de distanta intre ele si le aplatizam usor cu furculita.


Se formeaza astfel santzuletzele care se vad in imagine.


Le coacem la 170 de grade 10-20 de minute.


Trebuie sa ramana deschise la culoare ! eu le-am cam prajit....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fulgi de nea (Schneeflocken)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

danakarin 1

06.12.2011, 21:39

ma bucur ca va plac, a fost si pentru mine o surpriza placuta, aceasta reteta !

mirela0911 1

06.12.2011, 23:06

ce bun trebuie sa fie, de retinut

danakarin 1

07.12.2011, 04:57

incearca, Mirela ! ies multe, sunt usor de facut si se topesc in gura !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08