Fulgi de porumb in ciocolata cu spuma de banane

de adasev12 in Dulciuri, 11 Oct 2010 | 6182 vizualizari

 

cand vrei neaparat ceva dulce...faci...cu ce apuci la mana...

 

INGREDIENTE

  • 50 g ciocolata alba
  • 50 g ciocolata neagra
  • o lg unt sau margarina
  • 4 maini fulgi de porumb
  • 2 oua
  • 3-4 lg zahar
  • un mar ras calit
  • 2 banane
  • cateva nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fulgi de porumb in ciocolata cu spuma de banane:

se topeste ciocolata cu untul (sau margarina) si se lasa la racit. fulgii de porumb se pun la inmuita cu 50 ml lapte si cand s-au inmuita bine se amesteca cu ciocolata.

oulae se separa, galbenusurile s efraca cu 2 lg de zahar praf apoi se adauga o banana mixata bine in robot.

albusurile se bat spuma cu 2 lg de zahar si se amesteca apoi cu inca o banana la fel zdrobita in robot.

marul se rade si se pune pe foc cu o lg de zahar , se lasa la calit bine. se caramelizeaza o lg de zahar apoi se stinge cu 2 lg de apa , se fierbe pana se face caramel si se amesteca cu marul calit. se adauga nucile zdrobite.

se pune in 4 cupe inati fulgii cu ciocolata, apoi crema cu galbenusurile si deasupra spuma de banane. la mijloc se pune cate o lg de mar si se orneaza cu putin caramel.

nu stiam ce-o sa iasa...dar a iesit...pe cuvant!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fulgi de porumb in ciocolata cu spuma de banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (33)

adasev12 1

12.10.2010, 17:47

maria_claudia, multumesc!

nadina73 1

12.10.2010, 23:34

rapid si foarte gustosvin la tine ,ma primesti?

adasev12 1

13.10.2010, 12:00

sigur nadina, cu mare drag!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sunculita taraneasca cu legume, in punga, la cuptor

de vasimur 4

pe 07.06 la 16:43

Reteta de bors rosu simplu polonez - Barszcz czerwony czysty, reteta nr 49 din topul Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 07.06 la 15:08

Reteta de tocanita de cartofi cu ceapa verde si marar

de laura_n 7

pe 07.06 la 14:30

Reteta de prajitura Duo

pe 05.06 la 00:13

Reteta de tarta cu lamaie

pe 04.06 la 23:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3304 puncte

oanapl

1009 puncte

trifadalia

420 puncte

mihaelar63

399 puncte

abstract01

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Kiss