Fursecuri

de dentistutza in Dulciuri, 28 Noi 2012 | 3978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet unt la temp. camerei
  • 7 linguri ulei
  • 7 linguri apa minerala ( gazoasa)
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingura miere
  • 3 lingurite amidon ( Gustin)
  • 1 vf. cutit sare
  • vanilie
  • faina cat cuprinde pt. un aluat nelipicios si bun de intins
  • zahar pudra
  • pt umplutura
  • gem de citrice frecat cu putina miere, sau
  • nuci tocate cu cutitul si amestecate cu miere cat sa se lege
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

La mixer pregatim un aluat nelipicios din ingredientele enumerate, il invelim in folie si-l dam la rece cam 30 min.

Pe o suprafata presarata cu faina si zahar pudra se intinde o foaie subtire se taie in forme care se coc cam 10 minute la foc potrivit. Se lipesc intre ele cu gem .

Dupa plac se pot taia patrate care se umplu si se ruleaza sub forma de cornulete .

Se pudreaza cu zahar praf cat sunt fierbinti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza de vaca