Fursecuri by Adelina

de Adele in Dulciuri, 5 Apr 2014 | 1752 vizualizari

 

Dintr-un sigur aluat putem face mai multe tipuri de fursecuri :)

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 gr faina.
  • 100 gr ahar.
  • 2 oua.
  • 150 gr unt.
  • Fursecuri 1 :
  • gem sau dulceata (eu am folosit de piersici)
  • Fursecuri 2:
  • 1 banana
  • Cateva linguri de crema de ciocolata.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri by Adelina:

Pregatim aluatul: punem intr-un vas untul cu zaharul si ouale si incepem sa amestecam, apoi adaugam faina treptat, pana devine un aluat moale (daca aveti robot de bucatarie il puteti face punand untul cu zaharul, adaugati faina si apoi ouale, mixati bine si apoi luati aluatul format si il mai lucrati in mana).


Fursecuri 1: Impartim aluatul in doua, o parte o punem in frigider, iar din cealalta intindem o foaie. Formam cate 12 cercuri cu un pahar sau o forma de biscuiti, 6 cercuri le asezam in tava, iar din cele ramase decupam cu o forma mai mica lasand un gol in mijloc. Le asezam in tava si dam la cuptor pentru 15 minute la 180°. Continuam pana se termina aluatul avand grija ca fiecare cerc sa-i corespunda un alt cerc cu gaura.


Cand sunt gata cu o lingura sau sac a posh punem pe fiecare dintre ele dulceata si inchidem cu o parte gaurita. Le asezam in farfurie si pudram cu zahar. Le puteti umple si cu ciocolata.


Fursecuri 2: Din a doua parte de aluat intindem o foaie formam 12 cercuri, in 6 din ele punem cate o felie de banana si o lingurita de ciocolata, luam celalalte cercuri de aluat si le punem deasupra inchidem bine,cu furculita jur imprejur.


Se dau la cuptor pentru 20 deminute la 180°. Cand sunt gata le scoatem si le lasam la racit apoi pudram cu zahar.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri by Adelina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

05.04.2014, 18:05

Rocsi 1

05.04.2014, 20:17

Cu dulceata vreau su eu cateva

Adele 1

05.04.2014, 20:37

Motan .. ok rocsi iti trimit si tie cateva

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi (de post) -2-