Fursecuri cu unt de arahide

de Camelya in Dulciuri, 11 Noi 2016 | 395 vizualizari

 

Aceste fursecuri foarte delicioase le puteti face si de sarbatori. Se prepara foarte repede si usor. Am gasit aceasta reteta pe site-ul Jamilei. Fursecurile cu unt de arahide au un gust foarte bun si sunt usor crocante la exterior si fragede in interior. 

 

INGREDIENTE

  • 210 g faina
  • 200 g unt de arahide
  • 100 g unt
  • 200 g zahar
  • 1 ou
  • 5 g praf de copt
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu unt de arahide:

Intr-un bol punem untul moale, untul de arahide si zaharul. Mixam foarte bine. Adaugam oul si mixam pana la omogenizare. Adaugam toata faina, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Mixam la viteza mica pana la omogenizare. Framantam putin. Formam bilute si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Eu le-am facut mai mari si din acest motiv mi-au iesit 15 bucati. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 175 grade C, timp de 15 minute. Sunt delicioase!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

iri_iri 1

13.11.2016, 11:17

Gherca Daniela 1

13.11.2016, 16:32

Camelya 1

14.11.2016, 11:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu unt de arahide