Coltunasi cu dulceata de fructe de padure

de elena1988 in Dulciuri, 18 Feb 2011 | 4288 vizualizari

 

Au fost foarte buni, reteta am facut-o dupa reteta lu mimmi, cea de coltunasi cu silvoita.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • faina cat cere
  • un borcan de dulceata, sa fie cat mai batoasa
  • pesmet
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu dulceata de fructe de padure:

Se face un aluat din faina si oua, se intinde cat mai subtire posibil, o sa va doara mainile de la atata intins, si se taie patratele pe care puneti dulceata. Se pun apoi in apa clocotita, cand ies la suprafata sunt gata. Se aseaza pe pesmetul prajit intr-o tigaie si amestecat cu zahar pudra. Se servesc imediat.


Folositi dulceata mai batoasa, mai tare, cand cumparati uitati-va la borcan sa fie teapana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu dulceata de fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

elena1988 1

24.02.2011, 10:18

aziz

adry88 1

16.06.2011, 16:16

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:51

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Savarine cu pesmet