Fursecuri crocante cu unt de arahide

de mirela0911 in Dulciuri, 20 Noi 2016 | 1211 vizualizari

 

Nu stiu altora, dar mie tare mult imi plac dulciurile care contin unt de arahide, dulciuri facute in casa. Reteta aceasta am gasit-o pe internet, e usor de preparat iar rezultatul este delicios si merg perfect dimineata langa cafeluta.

 

INGREDIENTE

  • 225 g unt de arahide
  • 110 g unt moale
  • 90 g zahar brun
  • 1 ou
  • 1 lg lapte
  • esenta de vanilie
  • 260 g faina
  • 1/2 lg praf de copt
  • 3/4 lg bicarbonat de sodiu
  • 3-4 lg zahar alb
Portii: 46
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri crocante cu unt de arahide:

Intr-un bol se mixeaza bine untul de arahide si untul moale, la temperatura camerei. Se adauga apoi oul, zaharul brun, lapele si esenta de vanilie. Se mizeaza in continuare pana se obtine o compozitie cremoasa.

Faina se amesteca cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu si se adauga compozitiei cremoase. Se amesteca cu o lingura sau spatula pana se incorporeaza bine.

Intr-un bol se pune zaharul tos si se lasa deoparte.

Cu ajutorul unei linguri se ia din compozitie si se modeleaza intre palme bilute de marime potrivita. Se tavalesc apoi prin zaharul tos si se aseaza pe tava tapetata cu hartie de copt, lasand distanta intre ele.

Se da tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa sa se coaca timp de 10-12 minute, nu mai mult. Vor fi crocante in exterior dar moi si pufoase in interior.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Din cantitatile date au iesit 46 de fursecuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri crocante cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mirela0911 1

21.11.2016, 08:24

Vă mulțumesc!

Gherca Daniela 1

21.11.2016, 17:25

tare bune!

simona72 1

22.11.2016, 08:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

ieri la 21:15

Gogoşari şi ardei umpluţi cu varză asortată

de Ancutsa 5

ieri la 20:41

Gem de struguri

de Lau 9

ieri la 20:31

Dulceata de mere

de Lau 9

ieri la 20:00

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri