Fursecuri cu cacao si banane

de T I M E A in Dulciuri, 8 Dec 2014 | 1318 vizualizari

 

Mos Nicolae trebuia asteptat asa cum se cuvine si eu zic ca aceste fursecuri au fost categoric pe placul lui :)

 

INGREDIENTE

  • 70 gr unt
  • 1 lingura si jumatate cacao
  • 80 gr zahar pudra
  • 1 banana coapta
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 oua
  • 220 gr faina
  • zahar pudra pentru tavalit fursecurile
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu cacao si banane:

Intr-un bol amestecam untul topit si racit cu zaharul pudra, cacaua si banana facuta piure.


Adaugam apoi ouale si treptat faina amestecata cu praful de copt.


Copozitia obtinuta o dam la rece minim 3 ore sau pana a doua zi, acoperind vasul cu folie alimentara.


Scoatem de la rece si cu o lingurita luam din compozitie si formam bilute pe care le dam prin zahar pudra.


Bilele cu zahar pudra din abundenta, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, lasand putin spatiu intre ele.


Dam tava la cuptor timp de 10 minute la 170 de grade.


Nu le lasam mai mult pentru ca ele trebuie sa ramana moi in interior.


Sunt perfecte aceste fursecuri dimineata cu o cana de cafea sau ceai.


Am sa le repet pentru Craciun cu ciocolata si lamaie si am sa va aduc retetele cat mai curand.

 

TIPS-URI

1

Din aceste cantitati rezulta 24 de fursecuri ( daca doriti mai multe dublati cantitatile)

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu cacao si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Valclaudia 1

14.12.2014, 12:14

ce bune-s! I-au placut mosului?

Sylvia 1

14.12.2014, 12:34

au iesit bestiale sa stii ca le fac sie u

La Ancuta 1

17.12.2014, 16:38

le-am pus la favorite

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri