Rulada cu fineti

de GeorgiG in Dulciuri, 23 Sep 2016 | 2044 vizualizari

 

Pentru ca ne place ciocolata.......

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 2 linguri ulei
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri apa fierbinte
  • o lingurita cacao
  • o lingurita praf de copt
  • un plic zahar vanilat
  • crema de ciocolata fineti
  • 2 linguri frisca batuta
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu fineti:

Mixam galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul. Adaugam uleiul apoi apa fierbinte mixand in continuare, Adaugam si faina amestecata cu praful de copt si la final incorporam usor albusurile batute spuma.


Luam din aceasta compozitie 3-4 linguri si le amestecam cu lingurita de cacao. Punem hartie de copt intr-o tava si din compozitia cu cacao trasam dungi oblice . Introducem tava in cuptorul incins pentru 3-4 minute. Scoatem tava din cuptor si peste dungile maro turnam compozitia alba. Introducem din nou tava la cuptor pentru 15-20 de minute.


Dupa ce s-a copt scoatem blatul pe un prosop ud si rulam cu tot cu hartia de copt. Lasam blatul sa se raceasca apoi il desfacem si punem crema de ciocolata fineti amestecata cu frisca batuta. Rulam din nou blatul si il infasuram cu folie alimentara pana in momentul servirii.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu fineti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mirela0911 1

25.09.2016, 14:17

O felie as servi!

noiinbucatarie 1

08.10.2016, 12:33

GeorgiG 1

18.11.2016, 12:47

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Rulada "Krem a la Krem"