Fursecuri cu cacao si banane

de T I M E A in Dulciuri, 8 Dec 2014 | 4870 vizualizari

 

Mos Nicolae trebuia asteptat asa cum se cuvine si eu zic ca aceste fursecuri au fost categoric pe placul lui :)

 

INGREDIENTE

  • 70 gr unt
  • 1 lingura si jumatate cacao
  • 80 gr zahar pudra
  • 1 banana coapta
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 oua
  • 220 gr faina
  • zahar pudra pentru tavalit fursecurile
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu cacao si banane:

Intr-un bol amestecam untul topit si racit cu zaharul pudra, cacaua si banana facuta piure.

Adaugam apoi ouale si treptat faina amestecata cu praful de copt.

Copozitia obtinuta o dam la rece minim 3 ore sau pana a doua zi, acoperind vasul cu folie alimentara.

Scoatem de la rece si cu o lingurita luam din compozitie si formam bilute pe care le dam prin zahar pudra.

Bilele cu zahar pudra din abundenta, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, lasand putin spatiu intre ele.

Dam tava la cuptor timp de 10 minute la 170 de grade.

Nu le lasam mai mult pentru ca ele trebuie sa ramana moi in interior.

Sunt perfecte aceste fursecuri dimineata cu o cana de cafea sau ceai.

Am sa le repet pentru Craciun cu ciocolata si lamaie si am sa va aduc retetele cat mai curand.

TIPS-URI

1

Din aceste cantitati rezulta 24 de fursecuri ( daca doriti mai multe dublati cantitatile)

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu cacao si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Valclaudia 1

14.12.2014, 12:14

ce bune-s! I-au placut mosului?

Sylvia 1

14.12.2014, 12:34

au iesit bestiale sa stii ca le fac sie u

La Ancuta 1

17.12.2014, 16:38

le-am pus la favorite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piscoturi de sampanie