Fursecuri cu ciocolata

de GeorgiG in Dulciuri, 26 Apr 2015 | 2944 vizualizari

 

Fursecurile cu ciocolata sunt preferate de fetita mea de 5 ani.

 

INGREDIENTE

  • 120 g zahar
  • 120 g unt
  • 40 g cacao
  • 120 g faina
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • 1 zahar vanilat
  • un varf cutit sare
  • 1 cana nuca macinata sau tocata marunt
  • 1 albus batut
  • 1 doza de caramel
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Se amesteca faina ,cacaua si sarea intr- un bol. Separat se bate untul cu zaharul si zaharul vanilat pana devin o crema. Se adauga galbenusul si laptele , apoi ingredientele uscate si se amesteca pana se obtine aluatul.


Aluatul este mai moale. Se introduce la frigider cel putin 15 minute.


Se scoate aluatul de la frigider, se fac bilute, se dau prin albusul batut, apoi se tavalesc prin nuca.


Fiecare biluta se turteste cu o lingurita formand o adancitura. Se introduc la cuptor in tava tapetata cu hartie de copt. Cuptorul trebuie sa fie preincalzit.


Se tin la cuptor 12-15 minute pana se rumenesc usor. Imediat cum se scpt din cuptor se reapasa cu lingurita pentru a forma adancitura in care se va pune caramelul.


Pentru caramel se topesc pe foc 14 caramele cu lapte impreuna cu 3 linguri de frisca lichida.


Caramelul se pune in adancitura fiecarui fursec. Eu am facut bilutele mai mici si au iesit fursecuri mai multe.


Pentru tavalire se pot folosi nuci, alune, migdale etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

27.04.2015, 10:13

Bine ai venit la noi!

GeorgiG 1

27.04.2015, 10:47

multumesc

Gicuta69 1

27.04.2015, 12:48

Bine ai venit!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste de casa, cu hribi si bacon
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu pesto si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:11

Chifle aperitiv cu mozzarella

de RODIMUR 7

ieri la 00:40

Rulouri crocante din castraveți pentru iarnă

pe 13.08 la 19:05

Fudge cu ciocolata si afine

pe 13.08 la 18:23

Crema aperitiv/ Gaspacho de sfecla cu branza de capra

pe 13.08 la 18:14

RETETA RECOMANDATA
Ghoriba (fursecuri Maroc)