Fursecuri cu ciocolata/ cu stafide

de ionix in Prajituri, 5 Ian 2010 | 5417 vizualizari

 

reteta o am de foarte multi ani in agenda mea :D

 

INGREDIENTE

  • 3 cescute cu zahar
  • 3 cescute cu ulei
  • 3 oua
  • 3 plicuri cu zahar vanilat
  • esenta de rom
  • 5 cescute cu faina
  • 100 g stafide
  • o ciocolata de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata/ cu stafide:

 

Se amesteca zaharul si zaharul vanilat cu uleiul pana cand incepe sa se topeasca zaharul.

Apoi se adauga ouale si se mixeaza bine pana cand nu se mai simte deloc zaharul.

Apoi se adauga faina treptat treptat pentru a nu face cocoloase.

Daca sunt ouale mari se mai adauga un pic de faina. 

Aluatul o sa fie un pic lipicios, este bun daca atunci cand se pune cu lingura se ia usor de pe lingura (vezi foto).

Se imparte aluatul in doua. In jumatate se pun stafidele si esenta de rom. cealalta jumatate se lasa simpla.

Intr-o tava cu hartie de copt se pune cu o lingurita aluat din loc in loc.

Se dau la cuptor la foc mediu si se lasa pana cand incep a se rumeni pe margini.

Pe fursecurile simple se pune ciocolata topita intr-o lingura cu unt.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata/ cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Teo 1

05.01.2010, 21:55

stiu ca sunt f. gustoase ;din intamplare am si eu aceiasi reteta.

ionix 1

06.01.2010, 09:51

cred ca mai toata lumea face reteta asta de fursecuri... ce nu-mi place e ca stau ca coc mult la ele... de obicei dublez sau triplez portia

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

ieri la 19:52

Paella cu fructe de mare și midii

ieri la 19:18

Smoothie din kaki, prune si iaurt de soia

ieri la 18:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lapte de ovaz
  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

ieri la 19:52

Paella cu fructe de mare și midii

ieri la 19:18

Smoothie din kaki, prune si iaurt de soia

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Islere cu crema de vanilie