Fursecuri cu ciocolata/ cu stafide

de ionix in Prajituri, 5 Ian 2010 | 4128 vizualizari

 

reteta o am de foarte multi ani in agenda mea :D

 

INGREDIENTE

  • 3 cescute cu zahar
  • 3 cescute cu ulei
  • 3 oua
  • 3 plicuri cu zahar vanilat
  • esenta de rom
  • 5 cescute cu faina
  • 100 g stafide
  • o ciocolata de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata/ cu stafide:


Se amesteca zaharul si zaharul vanilat cu uleiul pana cand incepe sa se topeasca zaharul.


Apoi se adauga ouale si se mixeaza bine pana cand nu se mai simte deloc zaharul.


Apoi se adauga faina treptat treptat pentru a nu face cocoloase.


Daca sunt ouale mari se mai adauga un pic de faina.


Aluatul o sa fie un pic lipicios, este bun daca atunci cand se pune cu lingura se ia usor de pe lingura (vezi foto).


Se imparte aluatul in doua. In jumatate se pun stafidele si esenta de rom. cealalta jumatate se lasa simpla.


Intr-o tava cu hartie de copt se pune cu o lingurita aluat din loc in loc.


Se dau la cuptor la foc mediu si se lasa pana cand incep a se rumeni pe margini.


Pe fursecurile simple se pune ciocolata topita intr-o lingura cu unt.



Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata/ cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Teo 1

05.01.2010, 21:55

stiu ca sunt f. gustoase ;din intamplare am si eu aceiasi reteta.

ionix 1

06.01.2010, 09:51

cred ca mai toata lumea face reteta asta de fursecuri... ce nu-mi place e ca stau ca coc mult la ele... de obicei dublez sau triplez portia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert paleuri cu ciocolata