Fursecuri cu crema de ciocolata si scortisoara

de _Alina_ in Dulciuri, 25 Feb 2014 | 928 vizualizari

 

Baietelul meu are o obsesie. :) Toata ziua vrea sa-i fac biscuiti. Uneori nici n-apuca sa fac ochi prea
bine ca-mi cere "bicuiti". :))
- Mami vleau bicuiti.
- Pai mergem sa luam de la magazin?
- Nuuu, nu vleau de aia. Vreau sa-i facem impleuna.
Cam asa decurge discutia noastra, dupa care ne infingem mainile pan' la cot in faina si ne apucam de biscuiti. :) Sa faceti si voi ca tare usor se fac si-s tare buni.

 

INGREDIENTE

  • 550 g faina
  • 1 ou mediu
  • 90 g zahar
  • 100 g crema de ciocolata
  • 170 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 1 lgt scortisoara
  • 1/2 lgt bicarbonat
  • 1 lgt otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu crema de ciocolata si scortisoara:

1. Punem 400 de grame de faina intr-un bol, adaugam restul ingredientelor si framantam. Adaugam pe parcurs faina ramasa si framantam energic timp de 5-10 minute.


2. Impartim aluatul in doua, apoi formam cate un cilindru din care taiem bucati cat de cat egale.


3. Formam bilute, pe care le punem intr-o tava tapetat cu hartie de copt si le apasam cu o furculita.


4. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 190 grade celsius timp de 8-10 minute.


Reteta cremei de ciocolata o gasiti AICI sub denumirea de crema 2.


Puteti lipi cate doi cu dulceata sa cu gem. Noi i-am lipit cu dulceata de caise. ;)

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi nutella sau chiar ciocolata topita in locul cremei de ciocolata.

2

Puteti da biscuitii prin zahar sau nuci macinate.

3

Puteti face intinde aluatul si sa decupati biscuitii.

4

Ii puteti umple cu gem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu crema de ciocolata si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

25.02.2014, 14:54

Daaaa de aici nu puteam lipsi

Sim0na 1

26.02.2014, 11:22

mm.. ce bune!

laura_n 1

26.02.2014, 20:12

) tare buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu untura