Fursecuri cu crema de ciocolata si scortisoara

de _Alina_ in Dulciuri, 25 Feb 2014 | 1293 vizualizari

 

Baietelul meu are o obsesie. :) Toata ziua vrea sa-i fac biscuiti. Uneori nici n-apuca sa fac ochi prea
bine ca-mi cere "bicuiti". :))
- Mami vleau bicuiti.
- Pai mergem sa luam de la magazin?
- Nuuu, nu vleau de aia. Vreau sa-i facem impleuna.
Cam asa decurge discutia noastra, dupa care ne infingem mainile pan' la cot in faina si ne apucam de biscuiti. :) Sa faceti si voi ca tare usor se fac si-s tare buni.

 

INGREDIENTE

  • 550 g faina
  • 1 ou mediu
  • 90 g zahar
  • 100 g crema de ciocolata
  • 170 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 1 lgt scortisoara
  • 1/2 lgt bicarbonat
  • 1 lgt otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu crema de ciocolata si scortisoara:

1. Punem 400 de grame de faina intr-un bol, adaugam restul ingredientelor si framantam. Adaugam pe parcurs faina ramasa si framantam energic timp de 5-10 minute.


2. Impartim aluatul in doua, apoi formam cate un cilindru din care taiem bucati cat de cat egale.


3. Formam bilute, pe care le punem intr-o tava tapetat cu hartie de copt si le apasam cu o furculita.


4. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 190 grade celsius timp de 8-10 minute.


Reteta cremei de ciocolata o gasiti AICI sub denumirea de crema 2.


Puteti lipi cate doi cu dulceata sa cu gem. Noi i-am lipit cu dulceata de caise. ;)

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi nutella sau chiar ciocolata topita in locul cremei de ciocolata.

2

Puteti da biscuitii prin zahar sau nuci macinate.

3

Puteti face intinde aluatul si sa decupati biscuitii.

4

Ii puteti umple cu gem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu crema de ciocolata si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

25.02.2014, 14:54

Daaaa de aici nu puteam lipsi

Sim0na 1

26.02.2014, 11:22

mm.. ce bune!

laura_n 1

26.02.2014, 20:12

) tare buni!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post cu biscuiti si gem