Fursecuri cu dulceata din fructe de padure

de micki in Prajituri, 6 Noi 2009 | 11658 vizualizari

 

Sunt niste fursecuri usor de facut,aspectoase si nu in ultimul rand ffff bune!!

 

INGREDIENTE

  •   250 gr faina 150 gr unt 100gr zahar 2 galbenusuri esenta de vanilie o lingurita de praf de copt un praf de sare dulceatza din fructe de padure
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu dulceata din fructe de padure:

Faina se cerne pe masa de lucru,se face o gaura in mijlok si se adauga untul taiat cubulete,se "framanta" cu vf degetelor pana devine o pasta sfaramicioasa.

Apoi se adauga si ouale,zaharul,esenta,praful de sare si vanilia,si se framanta repejor pana devine un aluat elastic si fin...se pune la frigider pentru circa o ora ,invelit in folie alimentara.

Apoi se scoate de la frigider,se intinde intr-o foaie de circa un cm grosime,si cu o forma se taie pana terminam aluatul.

jumatate si aceste fursecuri le lasam asa ,iar la cealalta jumatate le facem o gaura in mijlok.

Le dam la cuptorul preincalzit pentru circa 15 minute la 180 grade.Cand vor fi gata ii lasam la racit,apoi doi cate doi ii "umplem" cu dulceata.
Punem duceatza pe cel fara gaura,apoi celalalt cu gaura il lipim deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu dulceata din fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de saratele cu cascaval

ieri la 18:34

Reteta de cartofi in straturi cu carne tocata

pe 18.02 la 19:58

Reteta de tochitura de porc la cratita, cu mamaliga si cas framantat

de Caty 2

pe 17.02 la 17:13

Reteta de supa ungureasca de carne - Husleves nr.24. din top Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 16.02 la 14:55

TOP
utilizatori

mirela0911

2377 puncte

Rocsi

1526 puncte

Constelatialeu

1300 puncte

Caty

1219 puncte

Ksenya

1176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Floricele de iarna