Fursecuri cu dulceata din fructe de padure

de micki in Prajituri, 6 Noi 2009 | 8030 vizualizari

 

Sunt niste fursecuri usor de facut,aspectoase si nu in ultimul rand ffff bune!!

 

INGREDIENTE

  •   250 gr faina 150 gr unt 100gr zahar 2 galbenusuri esenta de vanilie o lingurita de praf de copt un praf de sare dulceatza din fructe de padure
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu dulceata din fructe de padure:

Faina se cerne pe masa de lucru,se face o gaura in mijlok si se adauga untul taiat cubulete,se "framanta" cu vf degetelor pana devine o pasta sfaramicioasa.


Apoi se adauga si ouale,zaharul,esenta,praful de sare si vanilia,si se framanta repejor pana devine un aluat elastic si fin...se pune la frigider pentru circa o ora ,invelit in folie alimentara.


Apoi se scoate de la frigider,se intinde intr-o foaie de circa un cm grosime,si cu o forma se taie pana terminam aluatul.


jumatate si aceste fursecuri le lasam asa ,iar la cealalta jumatate le facem o gaura in mijlok.


Le dam la cuptorul preincalzit pentru circa 15 minute la 180 grade.Cand vor fi gata ii lasam la racit,apoi doi cate doi ii "umplem" cu dulceata.

Punem duceatza pe cel fara gaura,apoi celalalt cu gaura il lipim deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu dulceata din fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

elena1988 1

23.02.2011, 13:53

Lau 1

23.02.2011, 14:15

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 14:21

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș din mugur de vițel, cu cartofi

de RODIMUR 5

ieri la 21:34

Prăjitură cu mac și cocos

de Meea 4

ieri la 20:35

Salata de farfalle, cu file de macrou în ulei

de RODIMUR 5

ieri la 18:28

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti de casa cu fulgi de ovaz si stafide (reteta video)