Fursecuri cu dulceata din fructe de padure

de micki in Prajituri, 6 Noi 2009 | 11907 vizualizari

 

Sunt niste fursecuri usor de facut,aspectoase si nu in ultimul rand ffff bune!!

 

INGREDIENTE

  •   250 gr faina 150 gr unt 100gr zahar 2 galbenusuri esenta de vanilie o lingurita de praf de copt un praf de sare dulceatza din fructe de padure
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu dulceata din fructe de padure:

Faina se cerne pe masa de lucru,se face o gaura in mijlok si se adauga untul taiat cubulete,se "framanta" cu vf degetelor pana devine o pasta sfaramicioasa.

Apoi se adauga si ouale,zaharul,esenta,praful de sare si vanilia,si se framanta repejor pana devine un aluat elastic si fin...se pune la frigider pentru circa o ora ,invelit in folie alimentara.

Apoi se scoate de la frigider,se intinde intr-o foaie de circa un cm grosime,si cu o forma se taie pana terminam aluatul.

jumatate si aceste fursecuri le lasam asa ,iar la cealalta jumatate le facem o gaura in mijlok.

Le dam la cuptorul preincalzit pentru circa 15 minute la 180 grade.Cand vor fi gata ii lasam la racit,apoi doi cate doi ii "umplem" cu dulceata.
Punem duceatza pe cel fara gaura,apoi celalalt cu gaura il lipim deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu dulceata din fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Savarine