Fursecuri cu dulceata din fructe de padure

de micki in Prajituri, 6 Noi 2009 | 7346 vizualizari

 

Sunt niste fursecuri usor de facut,aspectoase si nu in ultimul rand ffff bune!!

 

INGREDIENTE

  •   250 gr faina 150 gr unt 100gr zahar 2 galbenusuri esenta de vanilie o lingurita de praf de copt un praf de sare dulceatza din fructe de padure
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu dulceata din fructe de padure:

Faina se cerne pe masa de lucru,se face o gaura in mijlok si se adauga untul taiat cubulete,se "framanta" cu vf degetelor pana devine o pasta sfaramicioasa.

Apoi se adauga si ouale,zaharul,esenta,praful de sare si vanilia,si se framanta repejor pana devine un aluat elastic si fin...se pune la frigider pentru circa o ora ,invelit in folie alimentara.

Apoi se scoate de la frigider,se intinde intr-o foaie de circa un cm grosime,si cu o forma se taie pana terminam aluatul.

jumatate si aceste fursecuri le lasam asa ,iar la cealalta jumatate le facem o gaura in mijlok.

Le dam la cuptorul preincalzit pentru circa 15 minute la 180 grade.Cand vor fi gata ii lasam la racit,apoi doi cate doi ii "umplem" cu dulceata.
Punem duceatza pe cel fara gaura,apoi celalalt cu gaura il lipim deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu dulceata din fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Fursecuri cu dulceata din fructe de padure-0
Fursecuri cu dulceata din fructe de padure-1
Fursecuri cu dulceata din fructe de padure-2
Fursecuri cu dulceata din fructe de padure-3
Fursecuri cu dulceata din fructe de padure-4
Fursecuri cu dulceata din fructe de padure-5
Fursecuri cu dulceata din fructe de padure-6
Fursecuri cu dulceata din fructe de padure-7
Fursecuri cu dulceata din fructe de padure-8

COMENTARII (7)

elena1988

elena1988 1

23.02.2011, 13:53

Lau

Lau 1

23.02.2011, 14:15

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 14:21

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!