Fursecuri cu fulgi de ovaz si stafide

de katty in Dulciuri, 18 Iun 2015 | 758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fulgi de ovaz cat mai fini
  • 250 gr zahar
  • 200 gr unt 82%grasime
  • 3 oua
  • 100 gr stafide
  • esenta de vanilie
  • coaja rasa si zeama de la o portocala
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu fulgi de ovaz si stafide:

Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul si galbenusurile,apoi adaugam coaja si zeama de portocala. Punem fulgii de ovaz, stafidele, esenta de vanilie si omogenizam bine compozitia.Batem albusurile spuma tare si amestecam compozitia. Formam cu mana bulgarasi pe care ii asezam intr-o tava pe hartie de copt si ii aplatizam usor. Dam tava la cuptorul preincalzit, la temperatura medie, pana se rumenesc usor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu fulgi de ovaz si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

18.06.2015, 14:09

Frumosi si deliciosi!

katty 1

18.06.2015, 20:04

Multumesc , fetelor!

Rocsi 1

18.06.2015, 20:49

Ce mult imi plac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza