Fursecuri cu gem de caise

de deyutzky in Prajituri, 20 Sep 2014 | 12878 vizualizari

 

Reteta de baza a fursecurilor este dupa renumitele Whoopie pies....demult voiam sa le incerc ca prea am vazut ca sunt laudate. Acum am incercat reteta simpla cu vanilie, urmatoarea pe lista va fi cea cu ciocolata :D Acestea au iesit usor crocante la exterior si pufoase in interior. Se pot umple cu orice crema va place, eu am ales gemul de caise.

 

INGREDIENTE

  • Pt 60 de jumatati (30 de fursecuri):
  • 1 ou
  • 125 ml iaurt grecesc
  • 50 ml lapte
  • 280 g faina
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 80 g unt la temperatura camerei
  • 150 g zahar + 1 plic zahar vanilat
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • gem de caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem de caise:

Mixam untul cu zaharul pana cand compozitia devine cremoasa.


Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt si sarea, iar in alt bol amestecam iaurtul cu laptele si esenta de vanilie.


Adaugam alternativ din cele doua compozitii, in compozitia de unt si amestecam pana la omogenizare.


Punem compozitia intr-un pos si facem cerculete cu diametrul de 5 cm pe tava de silicon speciala(cerculetele de pe tava au exact diam. de 5 cm) sau in cazul in care nu aveti tava de silicon puneti intr-o tava hartie de copt si formati cerculetele direct pe hartie si lasati spatiu intre ele.


Dam tava la cuptor la foc potrivit timp de aprox. 10 minute, apoi le scoatem si le lasam la racit. Procedam la fel pana cand terminam tot aluatul.


Lipim fursecurile intre ele cu gem de caise sau cu orice crema, gem preferati.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

MOKUSKA 1

21.09.2014, 11:24

Arata delicioase

reisnaor_2006 1

24.09.2014, 15:17

delicioase

ilinca_rox 1

17.12.2014, 18:57

l-am iubit de la prima gustare sa ne mai faci

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Deliciu