Fursecuri cu lamaie

de CameliaR in Dulciuri, 15 Noi 2016 | 2938 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 260 g faina
  • 100 g unt moale
  • 80 g zahar
  • 1 ou
  • 1lingurita praf de copt
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 30 ml suc de lamaie
  • 1 varf cutit sare
  • 1 plic de zahar pudra (pentru tavalit)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu lamaie:

Intr-un bol, punem untul moale, zaharul si coaja de lamaie. Mixam pana obtinem o crema omogena. Adaugam oul si mixam pana il incorporam perfect in crema de unt.  Intr-un vas amestecam faina, praful de copt si praful de sare. Le cernem o singura data.  Incorporam treptat faina in crema de unt si mixam pana se omogenizeaza perfect. La sfarsit, adaugam sucul de lamaie si mixam pana obtinem o compozitie cremoasa. Invelim aluatul in folie alimentara si il punem in congelator pentru 30 de minute. Scoatem aluatul din congelator (dupa ce au trecut cele 30 de minute) si formam biscuiti de marimea unei nuci. Ii bagam la frigider pentru 10 minute. Scoatem biscuitii din frigider si ii tavalim prin zaharul pudra. Tapetam o tava cu hartie de copt si asezaam biscuitii, lasand o distanta de 2-3 cm intre ei. Ii coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru aproximativ 10 minute sau pana cand se formeaza mici crapaturi la suprafata biscuitilor.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere si bezea