Fursecuri cu martipan

de Oana in Prajituri, 8 Dec 2012 | 4257 vizualizari

 

In asteptarea lui Mos Craciun.... Multumim Dr Oetker pentru produsele oferite! Va puteti inscrie si voi in campania promotionala "Iarna asta, Mosul sta mai mult", intre 15.10 si 31.01.2013 puteti participa la concursul oferit de Dr.Oetker chiar aici http://www.promotii-oetker.ro/craciun2012/

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 150 g martipan Dr.Oetker
  • 50 g zahar brun
  • 1 plic zahar vanilat Dr.Oetker
  • o lingurita esenta de migdale Dr.Oetker
  • 1 ou
  • 100g migdale feliate
  • 200 g faina
  • Glazura:
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 100 g zahar pudra
  • Decor:
  • o cutie de cirese glasate
  • creioane cu glazura pt. ornat Dr.Oetker
  • ornamente colorate si bilute sidefate Dr.Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu martipan:

Se framanta untul cu martipanul, apoi se adauga zaharul, zaharul vanilat, esenta de migdale, oul si migdalele feliate. Se cerne apoi faina si se framanta bine. Se imparte aluatul in doua parti egale si se infasoara in folie de plastic. Se lasa 2 ore la frigider. Se incinge cuptorul si se tapeteaza 2 tavi cu hartie de copt.


Se intinde aluatul si se decupeaza in forme de fursecuri specifice de Craciun si se coc 10-15 min la foc foarte mic. Se prepara apoi glazura si se ung fursecurile. Se decoreaza apoi cu creioanele cu glazura colorata.


In ultima poza sunt fursecurile decorate de copii, tare mult ne-am distrat azi :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu martipan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

dobrezaira 1

10.12.2012, 10:54

superbe

Oana 1

10.12.2012, 20:43

Noroc cu ajutoarele mele, m-au ajutat baietii mult, eu deja ma plictisisem de atatea bilute Ma bucur ca va plac! Sunt foarte fragede si gustoase, se simt migdalele, sunt bune de tot!

kukibella 1

11.12.2012, 12:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello